Marien Stoel

Ik ben in 1958 in Den Helder geboren en woon sinds 1981 in Wijk bij Duurstede eerst in de Heul en nu in de Horden. Op 1 april 2012 ben ik na 35 jaar arbeid met pré-pensioen gegaan. Op dit moment houd ik mij dagelijks van huisuit bezig met de website, het maken van foto’s en video’s van al het nieuws in de kernen, Langbroek, Cothen en Wijk bij Duurstede. 

ditiswijk.nl

In december 2008 ben ik gevraagd om aan tafel te schuiven om de plannen aan te horen van de initiatiefnemers van ditiswijk.nl en of ik een bijdrage kon leveren aan de nog te bouwen website. Vanaf die dag ben ik dagelijks, m.u.v. de vakanties, bezig met alles wat te maken heeft met dit medium. Sinds 9 december 2011 ben ik mede firmant van de VOF ditiswijk.nl en is de vrijwillige bijdrage omgezet naar een formele. Buiten de eerder genoemde werkzaamheden doe ik een gedeelte van de administratie. De volledige administratie wordt door een trouwe vrijwilliger gedaan. Dagelijks kunt u mij tegenkomen op de rode scooter op weg naar een foto/video opdracht of verslag van een gebeurtenis.