Winnaars van de zomeractie

Prijsuitreiking DiW-5720De winnaars van de T-shirt actie van Dit-is-het en ditiswijk.nl/foto Ed Magielse
Prijsuitreiking DiW-5720

De winnaars van de T-shirt actie van Dit-is-het en ditiswijk.nl/foto Ed Magielse

Wijk bij Duurstede, 10 oktober 2014. Afgelopen middag is in het gemeentehuis de prijsuitreiking geweest van de t-shirtwedstrijd, die afgelopen zomer is opgezet door “Dit is Het, arbeid met zorg” in samenwerking met ditiswijk.nl.

Kaapstad

De opzet van de wedstrijd was om tijdens de vakantie het t-shirt met daarop de molen van Wijk bij Duurstede op de vakantiebestemming te fotograferen en deze foto in te zenden naar ditiswijk.nl. Lange tijd leek het erop dat het t-shirt welk gefotografeerd was in Thailand het zou gaan winnen. In een wat later stadium kwam er echter een foto binnen uit Kaapstad in Zuid Afrika. De familie van Ooijen werd hiermee uiteindelijk de winnaar, met een verschil van 500 kilometer.

Op de kermis

Ook was er nog een prijs beschikbaar gesteld voor de foto op de leukste locatie met een persoon die het fraaie molen t-shirt droeg. Hier was de winnaar Carola Pouw. Zij droeg het t-shirt op de kermis in Wijk bij Duurstede.

Tentoonstelling

De prijzen, cadeaubonnen van Wijkse ondernemers, werden uitgereikt bij de vitrine in het gemeentehuis waar de foto’s van alle 15 kandidaten tentoongesteld staan. Zowel Dit-is-Het, arbeid met zorg als de redactie van ditiswijk.nl kijken met plezier terug op een geslaagde samenwerking, die dan ook zeker herhaald zal worden.

Prijsuitreiking DiW-5714Prijsuitreiking DiW-5715Prijsuitreiking DiW-5712