Voertuigbrand Rorikstraat

rorikstraat-013Controle of al het vuur uit is in het voertuig/Foto's: Marien Stoel
rorikstraat-013

Controle of al het vuur uit is in het voertuig/Foto’s: Marien Stoel

Wijk bij Duurstede, 28 september 2013. De brandweer rukte vanmorgen rond 02.00 uur uit voor een melding voertuigbrand aan de Rorikstraat. Bij aankomst bleek de voorkant van een auto in brand te staan die naast een woonhuis stond geparkeerd.

Snel geblust

Nadat de motorkap was opengemaakt, waren de vlammen snel bedwongen en kon de controle en het nablussen beginnen. De auto liep zware schade op.

Controle

De aanwezige politie controleerde de identiteit van veel mensen die op het incident afkwamen; ook de aanwezige fotografen moesten zich legitimeren. De politie doet onderzoek naar het ontstaan van de brand. Speciale aandacht hadden zij voor materialen die aan de voorkant onder de auto lagen.

rorikstraat-002

rorikstraat-011