Langbroek, 20 november 2017. Op zaterdag 18 november was de playbackshow een groot succes bij SVL. Zowel jeugd als senioren betraden het podium. Om 17.45 werd er begonnen met de jeugd. Vele artiesten zoals Marco Borsato, je broer, Vinchenzo waren van de partij. Het was goed te zien dat er uren aan voorbereiding in zat om de eerste prijs in de wacht te slepen. Het was aan de deskundige jury, Maaike, Carmen en Danielle de zware taak om een rangorde te bepalen. We hadden meerdere vierde plekken. Als derde Dustin Sondervan met je broer, DJ Elstak, Dr Punk - Engeltje. Als tweede eindigde Noelle Smits, Nienke Leppink en Vera van Dijk met Vinchenzo - Daily. De eerste plaats was Ilse van Dijk met Marco Borsato - Ik leef niet meer voor jou. De presentratrice Bep Lekkerbek had voor iedereen een lekkernij en een prijs. De fotografe Anja, ALR fotografie, zette iedereen mooi op de foto en Wilco zorgde prima voor licht en geluid, zodat de sfeer uitstekend was!

Senioren

Na een korte break kwamen de senioren aan bod, ook dit keer kwamen er vele artiesten voorbij zoals, de Dutch boys, Helene Fischer, vader Abraham en de smurfen, Snome and Snako, Andre Hazes, Andre Rieu. Ook waren er nog twee gastoptredens van Jantje Smit en Elvis Presley. De jury van de senioren bestond uit Jan, Johan en Dirk. Zij hadden soms opbeurende maar ook zeer treffende woorden van kritiek! Dit tot grote hilariteit van het publiek dat in grote getale aanwezig was.

Spontane optredens

Aan het eind van de avond waren er nog enkele spontane optredens waardoor de playbackshow avondvullend was! Ook bij de senioren was het Wilco die de muziek en licht verzorgde. Het sterrendoek zorgde voor een professionele sfeer. Presentatrice Bep leidde de playbackshow in goede banen. Nummer drie van de avond was Kees Kosterman met Helene Fischer-ademloos. Nummer twee werd Bastiaan Gaasbeek met Elvis Presley - All shook up. Polle Westboek en Barry van Leeuwen gingen er met de eerste prijs vandoor. Zij deden de Blues brothers - Every body needs somebody. De organisatie kan terug kijken op een zeer geslaagde avond met vele muzikale en dansende talenten op het Oranjehof. Voor herhaling vatbaar in het volgende jaar!

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha