Cothen, 19 november 2017. FC Lienden, een goede ploeg maar de eerste grote kans was toch voor SVF. Het bleef jammer genoeg bij een kans. FC Lienden was hiervan geschrokken en hun trainer liet dit duidelijk blijken. SVF werd onder druk gezet en met heel hard werken en een beetje geluk, wist SVF een achterstand te voorkomen. Na 25 minuten kwam SVF onder deze druk uit en kwam meer aan voetballen toe. Dit ging vaak gepaard met hoge ballen, maar de twee grote spelers achterin bij Lienden wisten daar wel raad mee. Tot aan de rust was Lienden de wat beter voetballende ploeg, maar SVF wist dit te compenseren met een grote strijdlust.

Ruststand 0-0

De lampen waren inmiddels aangedaan daar het heel snel donker werd. De 2e helft was nog maar 2 minuten oud toen Sander Mocking de bal verspeelde . Hierdoor kon een van de FC Liendenspelers alleen af gaan op keeper Kevin Kroon en hij kon niet verhelpen dat Lienden op voorsprong kwam 1-0. SVF had al heel gauw hier een antwoord op door een prachtige aanval over drie schijven. In de vijftigste minuut gaf Sander Mocking een prachtige steekpass op Rigino Odijk die op zijn beurt Mick van de Bildt vrij zag staan en de vreugde was groot toen Mick geen fout maakte en SVF op 1-1 bracht. Deze middag hebben we te weinig van deze acties gezien en dit was ook wel een verdienste van Lienden.

Spannend

Het werd nu echt spannend. Het spel ging over en weer, waarbij FC Lienden wat gevaarlijker was. Aan SVF zijde werden de drie wissels ingebracht. Rik van der Mispel, Magdi Kandil, en Jeffrey Westening voor resp. Rigino Odijk, Julian Heijmans en Mick van de Bildt. De wedstrijd kreeg daardoor geen ander wending. FC Lienden deed er alles aan om de drie punten thuis te houden. De supporters van SVF hoopten op een punt en zouden hier ook tevreden mee zijn geweest, maar in de 91e minuut sloeg het noodlot toe en bracht FC Lienden de stand op 2-1. Grote domper. Alleen voor de grote werklust had SVF al een punt verdiend

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha