Wijk bij Duurstede, 11 november 2017. Woensdagavond 9 november speelden de dames van Dorsteti een uitwedstrijd tegen de dames van MHCH. Na een hartelijke ontvangst in het clubhuis startte de warming-up. Een beetje zenuwachtig begonnen de dames aan deze vriendschappelijke wedstrijd.

Kansen

Vanaf het begin werd de tegenstander op het middenveld overlopen en kreeg Dorsteti de eerste kansjes. De verdediging greep stevig in als dat nodig was en ook de keeper stond haar mannetje. Helaas kon Dorsteti het lichte overwicht niet in doelpunten omzetten. Na wat kansen over en weer, bleef de stand in de eerste helft 0-0.

Tweede helft

In de tweede helft zagen we een ander beeld. MHCH gaf gas en zette Dorsteti op eigen helft vast. Dorsteti liep achteruit en kwam niet meer tot aanvallen. Na een aantal mogelijkheden scoorde MHCH een gelukkig, maar wel verdiend doelpunt. Het laatste kwart toonden de dames van Dorsteti veerkracht en worstelden zich uit de wurggreep van de tegenstander. Er werd weer aangevallen en het geloof en de durf kwamen terug. Vijf minuten voor tijd maakte Dorsteti de verdiende gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in een eerlijke puntendeling.

Mooi resultaat

Een prima resultaat waar beide ploegen tevreden mee waren. Het enthousiasme en de inzet waarmee gespeeld en gejuicht werd geeft reden om dit soort wedstrijden vaker te spelen. In het clubhuis van MHCH werd nagenoten van de wedstrijd onder het genot van een hapje en een drankje. Al met al een prima avondje voor de dames van Dorsteti trimhockey.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha