Langbroek, 5 november 2017. SVL speelde uit tegen WNC in Waardenburg, de eerste helft had SVL niet veel in te brengen tegen de snelle aanvallen van WNC. WNC kwam met deze goed opgezette aanvallen voor de rust met 2-0 voor te staan. Na de rust had SVL het betere van het spel en zette WNC onder druk het leidde tot een doelpunt maar er had veel meer ingezeten. Bij SVL ontbraken nog steeds de geblesseerde Rik van Leeuwen en Selcuk Albayrak.

In de 3e minuut was er een kleine kans voor Martijn Verkerk maar zijn schot ging naast het doel van WNC. De 16e minuut een snelle aanval van WNC en dat betekende een 1-0 achterstand voor SVL. Ook Willem Baaij zag in de 21e minuut zijn schot gekeerd worden door de keper van WNC. In een goed opgezette aanval in de 34e minuut van SVL schoot Martijn Verkerk uit een voorzet van Willem Baaij net naast. Maar net voor de rust kwam WNC op 2-0 uit een aanval werd de bal hard ingeschoten. Na de rust werd de geblesseerde Walter Cremers vervangen door EL Anis Makrini. In de 50e minuut moest de goed keepende Geert Willem Merkens een hard ingeschoten bal stoppen. De 53e minuut was het Willem Baaij die uit steekbal van Alex van Eem hard inschoot en bracht de stand op 2-1. De verdediging van SVL onder leiding van Rob van Eem gaven niets meer weg. In de 62e minuut was het weer Willem Baaij die met een hard schot zowat de keeper verraste van WNC. De 74e minuut werd Martijn Verkerk die hard had gewerkt vervangen Aziz Salama. Maar wat SVL in het laatste kwartier ook probeerde het zat zeker niet mee en er had zeker een gelijk in moeten zitten gezien de tweede heft.

Opstelling SVL: Geert Willem Merkens, Rob van Eem, Bastin Hofman, Roben Schenk, Danny Kuijer, Walter Cremers (Anis el Makrini), Martijn Verkerk (Aziz Salama), Robin Jansen, Mitchel de Vaal, Alex van Eem en Willem Baaij.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Woudenberg om 14.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha