Langbroek, 1 oktober 2017. SVL speelde uit tegen DUNO in Doorwerth op een gras veld midden in een bosrijk gebied. en vanaf de eerste minuut tot het eind van de wedstrijd in de regen. SVL was zeker niet de mindere maar maak pas een vuist als de ploeg van trainer Kroon achter staat. Dit was ook het geval in eerste thuis wedstrijd tegen DTS uit Ede.

Betere ploeg

Vooral in begin fase was SVL de betere ploeg in de 2e minuut was het Willem Baaij die door goed aangeven een hart schoot zag gekeerd door de keeper van DUNO. Ook in de 10e minuut ging een hard schot van Walter Cremers voorlangs. De 16e minuut moest de geblesseerde Selcuk Albayrak het veld ruimen en kwam Danny Kuijer het veld in. Maar aan het eind van de eerste helft maakte DUNO in twee minuten er 2-0 van en dat was ook de rust stand.

Ongewijzigd

Na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld weer in de stromende regen. In de 60 minuut maakte SVL uit een goede aanval een zuiver doelpunt maar deze werd ter onrechte afgekeurd door de scheidsrechter die op zijn grensrechter doorging. In de 63e minuut werd Anis Makrini gewisseld en kwam Erik Eckeveld het veld in. De 64e minuut maakte Bastin Hofman er 1-2 van uit een vrij trap van Walter Cremers. De 65e minuut werd Mitchel de Vaal gewisseld en kwam Martijn Verkerk het veld in. SVL begon in deze fase DUNO hoe langer meer onder druk te zetten en in de 80e minuut schoot Willem Baaij van grote afstand de 2-2 in en was DUNO klaar voor de slagbank. Maar dat was een duidelijke misrekening want in de 86e minuut maakte onze goed kepende een inschatting fout waardoor DUNO nog gemakkelijk op 3-2 kwam. Wat SVL ook probeerde het lukte niet en zo ging SVL met lege handen naar Langbroek.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha