Wijk bij Duurstede, 23 september 2017. Effect - HTV 7-3. Effect heeft het zomerreces goed doorstaan. In Hagestein liet Bjorn Jansen zien dat zijn spel nog steeds op topniveau is. Hij moest wel geconcentreerd blijven, want de tegenstanders waren gebrand op een goede uitslag. Bij een kleine onoplettendheid slaan zij meteen toe. Dat deden zowel William van Overdam als Rick Meijer. Beiden snoepten een game af na een spannende game. Steeds met minimaal verschil, namelijk 15-13 en 16-14. De overige games liet Bjorn er gedecideerd geen twijfel over bestaan wie de beste speler was. Uiteinde toch ' gewoon' drie gewonnen games. Gert Loef had ook een goed begin. Hij won van Mario Lenting en Rick Meijer. Tegen William van Overdam bleef hij dichtbij, won zelfs een game, maar moest de partij toch uit handen geven. Ook Thom Dikhoff won in een spannende partij in vijf games van Mario. De beide andere partijen moest hij uit handen geven, zij het steeds met miniem verschil. Het dubbel Thom Dikhoff / Bjorn Jansen was een zekerheidje met drie ogenschijnlijk simpel gewonnen games. Een moois start in de eerste klasse.

Effect 2

Onder het motto " een goed begin is het halve werk", is Effect met een mooie 7-3 overwinning op SVE begonnen aan de competitie. Eric Toirkens kent een prima seizoensopening. Hij won alledrie zijn enkelpartijen. Samen met Theo Wiegers won hij ook het dubbel. Dat ging gelijk op, maar in de vijfde game pakte Effect al vroeg in de game een voorsprong die niet meer uit handen gegeven werd.

Duo-competitie

TVP 5 - Effect 5. Vrij snel na de 4-1 overwinning van afgelopen week mocht Effect 5 naar Putten voor het tweede duel uit de najaarscompetitie. Met dezelfde personen verloren ze helaas met 3-2. Mazen Alhanoush won zijn eerste partij van de avond vrij makkelijk. Zijn tweede partij ging duidelijk wat moeilijker. Zijn tegenstander was een trainer van Putten. Dus theoretisch wist hij hoe het moest. Maar in vier games was Mazen duidelijk de betere. Olfert Zwakman had duidelijk zijn avond niet. Zijn eerste partij ging hij kansloos onderuit. Zijn tweede match ging wel wat beter, maar werd uiteindelijk ook verloren. Het dubbel had de overwinning moeten brengen en dat zat er ook wel in. Maar.... Na vier spannende games ging het in de vijfde toch fout. Een achterstand van 7-2 werd bijgehaald, zelfs kwamen Mazen en John Maas nog met 10-9 voor maar 1 netbal die van het net op de tafel rolde en een laatste opslag van de tegenpartij op de rand, nu ja op de rand, eigenlijk schampte hij de tafel, gaf Putten de overwinning. Machtige wedstrijd en de complimenten van de tegenstander voor het mooie spel van Mazen. Maar ja, toch verloren. Maar met goede moed op naar de volgende wedstrijd.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha