Wijk bij Duurstede, 1 december 2020. Ook in deze tijd van Corona is het belangrijk om te blijven investeren in het opleiden van onze jeugd.

Hockey is nou eenmaal een technische sport en om dit beter te kunnen beoefenen, is het belangrijk dat de trainingen gegeven worden door goed opgeleide trainers. Om dit te realiseren moeten onze trainers uiteraard ook naar school. Voor de trainers van de jongste jeugd (t/m 10 jaar) zijn we in samenwerking met Floris de Ridder een programma gestart om het niveau van onze trainingen verder te verhogen. Floris is speler van Kampong heren 1 en heeft ook al enkele jaren een onderneming gebaseerd op de verschillende aspecten van hockey . Door zijn jarenlange ervaring in de diverse selectieteams weet hij als geen ander wat er nodig is om goed hockey te spelen.

Gedurende dit seizoen zal hij onze trainers de nodige kennis bijbrengen. Afgelopen zaterdag de Dorsteti-trainers zelf een twee uur durende clinic waarbij ze de fijne kneepjes van de hockeytechniek onderricht kregen. Het gemak waarmee Floris de bal speelt en hoe hij de trainers motiveert om beter te worden, geeft voor ons aan dat we een goed match gevonden hebben om onze jeugd een goede start te geven. De komende tijd zal hij regelmatig bij Dorsteti aanwezig zijn om het train-de-trainer programma die we gestart zijn actief te begeleiden.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha