Wijk bij Duurstede, 20 september 2020. Zaterdag 19 september stond voor de dames van Dorsteti MB1 de thuiswedstrijd tegen Kromme Rijn MB1 gepland. Een belangrijke wedstrijd voor het team, want in het team van de tegenstander uit Bunnik speelden een aantal bekenden van de Wijkse meiden. Zij wilden, zeker in eigen huis, graag laten zien hen op het veld de baas te zijn!

Eerste in de poule

Het werd een mooie, sportieve wedstrijd aan beide kanten. De teams waren oprecht aan elkaar gewaagd. Dorsteti maakte vrij snel de eerste twee doelpunten, maar de Bunnikse meiden lieten zich niet zomaar uit het veld slaan en wisten ook twee keer te scoren. Uiteindelijk bleek Dorsteti MB1 toch de meerdere te zijn: de eindstand werd een fraaie 5-2. Dorsteti staat hiermee nog steeds aan kop in de poule, met dank aan het doelsaldo.

Spannende wedstrijd

Volgende week zaterdag 26 september staat om 17.00 uur de wedstrijd Dorsteti MB1 – Kampong MB4 op de agenda. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, want ook het team uit Utrecht heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. MB1 Dorsteti: Fleur, Noa, Tess, Milou, Tara, Isis, Brechtje, Philène, Rafaëlla, Anouk, Carlijn, Lois, Eva en Isa zullen er met steun van hun coaches Ad, Paul en Edwin alles aan doen om ook nu weer de punten binnen te slepen!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha