Dorsteti herstart de trainingen!

Wijk bij Duurstede, 7 mei 2020. Gisteren was het eindelijk zo ver! Na de vele voorbereidingen om aan het Corona-protocol te voldoen, mochten we voor het eerst sinds 2 maanden de trainingen hervatten!

Zowel de trainers als de kids konden bijna niet wachten en we werden getrakteerd op een mooie zonnige middag. Onze kabouters waren om 16:00 uur als eerste aan de beurt. De ouders mochten ze vooraan bij de hekken afzetten en daar werden ze ontvangen door onze "Twelfjes"! Het idee van de 11 en 12-jarige kids om de kleintjes te begeleiden werkte super! De kabouters werden naar het veld gebracht waar ze eerst hun handjes even konden ontsmetten. Daarna brachten de Twelfjes hen naar hun trainer en kon de eerste training starten. 

Het was extra leuk om te zien dat er zelfs alweer nieuwe leden waren die met hun eerste training starten!

Tijdens de training werd netjes 1,5 meter afstand gehouden door de trainers en gingen onze Twelfjes steeds beter begrijpen hoe ze de kids konden helpen. Een aantal bleek al echte trainers in de dop! Langzaam werden - met tijdsvakken van een kwartier - onze velden weer gevuld met stralende kinderen die zich met hun sticks weer lekker konden uitleven.

Al met al een zeer geslaagde herstart!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha