Wijk bij Duurstede, 11 maart 2020. Er is hard gewerkt en veel ge├»nvesteerd door Watersportvereniging Rijn en Lek. Al jarenlang was er een lange wachtlijst die nu fors is teruggebracht. Hiermee zijn veel watersporters aan een ligplaats geholpen en als vereniging zijn we blij deze nieuwe leden te verwelkomen.

Nieuwe steigers, korte wachtlijst

De oude stalen steigers zijn vervangen door moderne comfortabele steigers die nauwelijks nog onderhoud nodig hebben. Tevens starten we met de uitbreiding van het aantal ligplaatsen waardoor we meerdere schepen kwijt kunnen. Goed nieuws dus voor geïnteresseerden, het streven is om gegadigden binnen een jaar een ligplaats aan te bieden.

Zeilles voor de jeugd

In mei start het jeugdzeilen weer, vanaf 8 jaar kan de jeugd zich inschrijven via de website. In 10 lessen op woensdagavond wordt toegewerkt naar een erkend CWO diploma onder leiding van erkende instructeurs. De inschrijfdatum sluit op 31 maart, de eerste les start op 6 mei. Schrijf je snel in want vol is vol.

Motorboot of zeilboot beschikbaar

Voor degene die geen boot hebben maar wel graag het water op willen biedt WSV Rijn en Lek de mogelijkheid om toch te kunnen varen. Er zijn twee boten beschikbaar. De voorwaarde is dat men lid is of lid wordt van de vereniging. Voor een gering bedrag bovenop het lidmaatschap is het mogelijk gebruik te maken van een zeilboot van zes meter of van een motorboot van 4 meter van de vereniging. De zeilboot is natuurlijk ook een mooie kans voor jeugdleden die na de zeillessen wel eens een grotere boot willen proberen. Kijk voor meer informatie op de website of kom langs op de vereniging!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha