Wijkse karateka's naar NKA Zomerkamp 2017

Wik bij Duurstede, 10 juli 2017. De leden van Karateschool Shiai-Jo hebben deelgenomen aan het jaarlijkse zomerkamp van de Nederlandse Karate Associatie (NKA) wat gehouden werd op 7 t/m 9 juli. Karateschool Shiai-Jo werd op het kamp vertegenwoordigd door Sensei Peter Maijer en Senpai Barbara Maijer als Sportschool houders. Zij werden vergezeld door Senpai Marco, Dion, Sjoerd en Bram.

Trainingen

Het kamp werd dit jaar georganiseerd in Veldhoven. De deelnemers werden drie dagen getrakteerd op een uiteenlopend programma, bestaande uit diverse karate trainingen zoals Kihon (basis technieken), kata en kumite (vechten). Dit jaar was aanwezig als gastdocent: Sensei Darren Stringer, meervoudig Kata en Kumite wereldkampioen, voor het verzorgen van verschillende lessen. De leden van Shiai-Jo kunnen terugkijken op een geslaagd en vermoeiend zomerkamp.

Welkom

Denk je erover om een (andere) sport te gaan doen na de vakantie? Kom een keer meetrainen, je bent van harte welkom. Voor meer informatie kunt u kijken op de website of volg ons op Facebook.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha