Wijk bij Duurstede, 5 oktober 2019. Een knap en onverwacht gelijkspel tegen de koploper in de poule Effect 1 - SVE 7 5-5. Bjorn Jansen was weer helemaal hersteld van de griep en was volledig op stoom. Hij won alledrie zijn partijen, hoewel sommige met behoorlijk wat moeite. Met namen zijn tweede partij van de avond tegen Pieter Jan Tacken werd het behoorlijk spannend. Na een ogenschijnlijk simpel begin verloor hij de derde en vierde game dik met 11-5. Maar dan komt de vechtersmentaliteit weer naar boven. De vijfde en laatste game werd overtuigend met 11-4 gewonnen. Gert Loef won zijn laatste partij van de avond in vier spannende games, getuige de game-standen 12-10, 12-10, 9-11 en 14-12. Helaas geen winst voor Thom Dikhoff deze week. Wel pakte hij met Jansen afgetekend het belangrijke dubbel in drie games. Met deze vijf punten is het team gelijk gekomen met Gispen en deelt het de onderste plaats. Volgens week is datzelfde team de tegenstander en is het belangrijk om deze wedstrijd in winst om te zetten om daarmee de laatste plaats te verlaten.

Effect 2 - Batua 1 10-0

Een afgetekende overwinning voor Effect 2. Theo Wiegers stond de hele avond slechts één game af. Gerard Wijman en Mazen speelden allebei één 5-gamer, maar wonnen toch overtuigend. Duidelijk een maatje te groot dus voor de tegenstander uit Tricht. Het goed ingespeelde dubbel Gerard/ Theo kwam geen moment in de problemen. In drie simpele games werd gewonnen.

Duo-competitie

Effect 1 - Woerden 2 4-1

Effect nestelt zich met deze overwinning in de bovenste regionen van de poule. Harrie Groeneveld heeft het sinds de goede invalbeurt in de 1e klasse op zijn heupen. Hij won beide partijen van de avond en stond daarbij zelfs geen game af. Ruud van Os begon stroef aan de avond en verloor de eerste partij in vier games door het maken van onnodige fouten. Beide dubbels waren aan elkaar gewaagd, dus Effect 1 had wel vijf games nodig om de winst veilig te stellen.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha