Wijk bij Duurstede, 4 september 2019. Zondag 13 oktober 2019 zal de Wijkse Dijkenloop plaatsvinden. Dit hardloopevenement wordt georganiseerd door Stichting Wijkse Dijkenloop. De 5 kilometerloop heeft als startpunt De Gravenbol en de 10 kilometer zal starten bij Kasteel Amerongen. De route voert over de prachtige Dijk tussen Amerongen en Wijk bij Duurstede, die voor dit speciale evenement zal worden afgesloten. Beide afstanden eindigen op de Markt in Wijk bij Duurstede.

Met de bus

Bijzonder aan deze loop is, dat deelnemers per bus naar één van de startlocaties worden gebracht. Hierdoor ontstaat er een groot saamhorigheidsgevoel onder de deelnemers. Stichting Wijkse Dijkenloop hecht er waarde aan om ook een maatschappelijk betrokken organisatie te zijn. Daarom is er aan dit evenement een goed doel verbonden. Iedere deelnemer kan tijdens het inschrijfproces een vrijwillige bijdrage voor Stichting De Hond Kan De Was Doen doneren. Deze stichting heeft als doel zelfredzaamheid te vergroten door middel van hulphonden. Inschrijfkosten : € 12,50 per deelnemer. Voor meer informatie over inschrijven , kijk op de website www.wijksedijkenloop.nl of op www.inschrijven.nl.

Trainen

Wil je meedoen aan de Wijkse Dijkenloop maar heb je een steuntje in de rug nodig? Hardloopcentrum Aart Stigter organiseert 6 weken lang op dinsdagavond van 19.00 tot 20.15 uur een training in Wijk bij Duurstede. De kosten bedragen € 35 en voor dat bedrag krijg je zes uitgebreide trainingen, een aanvullend schema en 2een waardebon voor Runnersworld van € 17,50. Meer informatie via www.hardlopenisleuk.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De Wijkse Dijkenloop kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Niet alleen op de dag zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe zijn mensen nodig die de verschillende taken op zich willen nemen. Denk hierbij aan het gereed maken van de deelnemerspakketten, de opbouw van start- en finishgebied, het inrichten van de garderobe en omkleedlocatie, het uitdelen van drankjes in de verzorgingspost en het uitzetten en verkeersvrij houden van het parcours.  Ben je nieuwsgierig of wil je meer informatie? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha