Wijk bij Duurstede, 28 augustus 2019. Het nieuwe judoseizoen 2019/2020 start op 2 september. Voor de leden staat het op lesrooster op de website.

Wat voor sport ga je doen?

Ben nog aan het twijfelen en weet je nog niet wat je wilt gaan doen. Zeg eens vaker nee tegen pc en tv, doe er wat mee ga eens lekker sporten Kom eens langs vanaf 4 jaar zijn jullie welkom voor jongens en meisjes. De eerste 3 lessen worden gratis aangeboden. Adres Lekdijk Oost 13a sportpark

En verder

Judovereniging Duurstede is een actieve en dynamische sportvereniging, waar sportiviteit en plezier centraal staan. Daarnaast neemt gezelligheid een belangrijke plaats in bij de vereniging. Naast judo worden ook lessen verzorgd in jiu-jitsu en conditietraining. Alles onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers. De meeste lessen hebben een recreatief karakter, maar voor de judoka’s die willen presteren zijn er speciale wedstrijdtrainingen en een uitgebreid wedstrijdprogramma. Tijdens de wedstrijden worden de judoka’s begeleid door onze coaches. Judovereniging Duurstede is sinds 1960 actief in de gemeente Wijk bij Duurstede en beschikt over een eigen oefenruimte (dojo) met een vaste judomat op een unieke zwevende vloer.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha