Cothen, 28 mei 2019. Zaterdag 25 mei 2019 vond in Hoofddorp het NK ShowTwirl plaats. Solisten, duo's, teams en groepen strijden deze dag voor een felbegeerde beker. Wie mag zich dit jaar nummer één noemen van Nederland?

Jeugdteam

Het jeugdteam van Twirlteam Cothen wist zich afgelopen jaar te plaatsen voor dit Kampioenschap. De zes meiden (Charmaine, Liberty, Lieke, Marit, Marloes, Renee) mochten hun routine dan ook deze dag aan jury en publiek laten zien. Tezamen met hun trainster Sabine van Helden en hun fans, waren de twirlers daarom al vroeg naar Hoofddorp afgereisd.

Superhelden

De ochtend bestond uit solistische optredens. In de middag volgden de teams en groepen. Net na de middagpauze was het dan ook de beurt aan Twirlteam Cothen. Het jeugdteam liet zich op de wedstrijdvloer van hun beste kant zien. De show met als thema: "Superhelden" stond als een huis. De twirlers straalden, hadden plezier en lieten een prachtige routine zien. Vele uren werd er de afgelopen periode getraind en met resultaat. Nog nooit was de beoordeling van de jury zo hoog geweest als vandaag. Aan het eind van de dag mocht Twirlteam Cothen dan ook, stralend op het podium, de beker in ontvangst nemen en zich Nederlands Kampioen ShowTwirl noemen in de categorie "Team ShowTwirl Pre-teen"!

Trots

Trots op deze kampioenstitel zijn de meiden en hun trainster weer afgereisd naar Cothen. Nu volgt een nieuwe periode van hard trainen. De eerstvolgende solistenwedstrijden staan in de agenda op 2 juni in Roosendaal en 16 juni in Soesterberg! Ben je benieuwd of twirlen ook iets is voor jou? Neem gerust eens een kijkje op onze website www.excelsiorcothen.nl/twirlteam

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha