Wijk bij Duurstede, 29 juni 2018. Tijdens de laatste training van het seizoen 2017/2018 op woensdag 27 juni hebben we afscheid genomen van Fabian en Christiaan als trainer. Vele jaren hebben zij enthousiast de training voor de jeugd van Ricochet verzorgd. Ze zijn na hun laatste training op gepaste manier bedankt worden door het bestuur namens de club.

Vanaf 3 juli kun je voor € 2,50 per persoon per avond op dinsdag vrij spelen van 19:30 tot 21:30 uur, of je nu lid bent of niet. Dit kan de hele maand juli en augustus. Op woensdag 4 juli is de vrolijke seizoensafsluiting voor alle jeugdleden.  

Zomerbadminton (vrijspelen) in juli en augustus

Vanaf dinsdag 3 juli is er bij BadmintonClub Ricochet weer elke dinsdag in juli en augustus de mogelijkheid om te komen vrijspelen, of je nu wel of geen lid bent. Hoe laat? - Van 19.30 tot 21:30 uur. Waar? - In de badminton-/korfbalhal in het witte hallencomplex op sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 15A, Wijk bij Duurstede. Kosten? - Slechts € 2,50 per persoon per avond Dus ook vrienden of je ouders zijn welkom, zodat ze zelf kunnen spelen en dan merken dat badminton niet voor niets de snelste racketsport ter wereld is en dat we bij BadmintonClub Ricochet geen campington spelen! En wie in deze periode lid wordt, kan in september nog 4x gratis komen spelen voordat het lidmaatschap ingaat.  

Aftrap nieuw seizoen

Op 2 september zullen we het nieuwe seizoen met alle leden, junioren en senioren, buiten aftrappen, in het Doornse Gat. Op woensdag 5 september is de 1e speelavond van het nieuwe seizoen; de eerste groep van de jeugdtraining begint om 18.30 uur.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha