Wijk bij Duurstede, 27 juni 2018. Afgelopen weekend hield judo Duurstede haar judokamp bij de Ymca in Leusden.

Met de bus

Vrijdag om 18.30 uur vertrokken we vanaf de parkeerplaats bij de dojo met 50 judoka's met de bus naar Leusden. Al daar aangekomen stond Sensei Dirk de bus op te vangen. Om alle judoka's naar de tenten te begeleiden en de judoka's de tenten te laten inrichten. Toen een ieder hiermee klaar was kregen alle judoka's wat te drinken en werd er verteld wat de planning voor dit weekend was. Er werden velen spelen gedaan in teamverband ook de judoka's uit Maarssen waren hierbij.

Judogeluidenspel

De 1e avond werd het laat na het judogeluiden spel dat laat werd uitgevoerd werd kregen alle judoka's nog enkele heerlijk snacks en daarna was het tanden poetsen en naar bed. Voordat een ieder in bed lag was het al half een en voordat de laatste sliepen was het half 3.

Zaterdag

Zaterdagmorgen was het alweer vroeg dag ontbijt moest gehaald en uitgedeeld worden waarna we met z'n allen heerlijk gingen eten. Om 10.00 uur begon het oriƫntatie spel. s' Middags team spelen onder leiding van Daniel en Laura S en 's avonds een lekkere BBQ . Daarna levend stratego team 1,3,5 tegen 2,4,6 wat waren de kinderen enthousiast. Daarna was het 23 uur en je merkte dat de avond van de dag ervoor haar tol eiste en een ieder vermoeid was geraakt. Dit merkten we omdat het om 24.00 uur stil was en iedereen sliep.

Zondag

Zondag de afsluiting dag met een heerlijk maaltijd en daarna de bungeerun en de beroemde zeephelling dit was een daverend succes voor alle judoka's heerlijk nat worden en fanatiek de strijd aan gaan met de andere teams. Na afloop allen heerlijk douche en schonen kleding aan. Waarna we de tenten mochten opruimen en nog een lekkere maaltijd mochten genieten. Daarna was het prijs uitreiking team 6 1e plaats team 5 2e plaats en team 3 3e plaats .

Vrijwilligers

Na afloop van de prijsuitreiking werden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun fantastische tijd met de judoka, s en hun inzet. En konden terug kijken op een super leuk judokamp. Meer foto's zijn te zien op onze Facebook pagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha