Wijk bij Duurstede, 10 juni 2018. Stralend weer, een veld vol enthousiaste hockeyers en een mooie opbrengst voor het goede doel: Stichting De hond kan de was doen'. Het zijn de ingrediënten voor een geslaagde middag bij hockeyvereniging Dorsteti gisterenmiddag.

Oud international

Voormalig tophockeyster Ellen Hoog kwam naar Dorsteti om een clinic te geven waarvoor hockeyers zich vooraf konden aanmelden. Een uitgelezen kans om de kneepjes van het vak te leren van een echte pro, die maar liefst twee gouden en een zilveren medaille wist te behalen tijdens de Olympische Spelen. Met veel plezier en geduld leerde de tophockeyster de jonge sportievelingen alle geheimen van de backhand, balletje hooghouden en andere baltechnieken.

Voor assistentiehonden

Dat de opbrengst van deze geweldige middag bestemd is voor een goed doel, gaf het evenement een extra gouden randje. Aan het einde van de middag mocht Philip Korff de Gidts namens de stichting 'De hond kan de was doen' een cheque in ontvangst nemen voor een bedrag van maar liefst 920 euro! 

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha