Wijk bij Duurstede, 4 juni 2018. Zaterdagmiddag 9 juni komt op uitnodiging van Stichting De Hond Kan De Was Doen voormalig top-hockeyster Ellen Hoog op bezoek bij HC Dorsteti. Ellen Hoog is momenteel veel op televisie, als presentatrice, maar zij is bekend geworden door het spelen van 232 wedstrijden in het Nederlands Hockeyteam en werd in 2014 uitgeroepen tot "World Hockey Player of the Year".

Clinic

Ellen geeft zaterdag een clinic aan jeugdleden van o.a. HC Dorsteti waarbij de opbrengst gaat naar de Stichting De Hond Kan De Was Doen. Deze landelijk werkende stichting zamelt geld in om daarmee volwassenen en kinderen met een beperking een vrijer en zelfredzamer leven te bieden. Wanneer de zorgverzekering niet vergoed is de stichting vaak het laatste redmiddel om toch een assistentiehond te krijgen. Er is een wachtlijst, daarom is de stichting blij met elk initiatief wat geld opbrengt!

Maatschappelijk betrokken

De stichting is de hockeyclub zeer erkentelijk dat zij deze maatschappelijk betrokken actie enthousiast ondersteunt. Vele vrijwilligers zorgen voor een leuke middag! Er zijn nog enkele plaatsen voor de clinic met Ellen Hoog digitaal verkrijgbaar via Facebook. Inwoners van Wijk bij Duurstede e.o. zijn welkom om de clinic te bekijken op Sportpark Mariënhoeve vanaf 13.30 uur.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha