Wijk bij Duurstede, 24 mei 2018. Op 2e Pinksterdag j.l. ondersteunde HV Dorsteti tijdens het Dorsteti Vriendentoernooi het de organisatie VéloAfrique in november 2018, samen met 70 enthousiaste mountainbikers, een 700 km lange mountainbiketocht door Oeganda fietsen om het project van Foodstep Uganda te ondersteunen.

Vriendentoernooi

Tijdens het vriendentoernooi verzorgden Eline en Jeanine heerlijke crêpes en lekkere cocktails voor de ruim 300 deelnemers en bezoekers. De weergoden waren ons allen goed gezind. En dat kwam niet alleen de sportiviteit en gezelligheid ten goede. Deze activiteit heeft ook een mooi bedrag opgeleverd voor het goede doel van Foodstep. 'Wij willen graag alle deelnemers en bezoekers hartelijk bedanken voor hun enthousiaste reacties en hun bijdragen.'

Foodstep Uganda

Foodstep Uganda is een kleinschalige stichting in Oeganda die verstoten Oegandese kinderen opvangt en ondersteunt in huisvesting, kleding, voedsel, liefde, sport en spel. Tevens verzorgen ze scholing en daarmee continuïteit tot een zelfstandig bestaan. De financiële bijdragen van dit evenement komen rechtstreeks ten goede aan het project. Wil je ook graag doneren? Of wil je meer weten over onze mountainbike tocht en het project van Foodstep Uganda? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem een kijkje op onze facebookpagina.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha