Wijk bij Diirstede, 3 februari 2018. Op woensdag 31-1-2018 heeft het jaarlijkse schoolschaakkampioenschap in de Windroos plaatsgevonden. Met veel inzet en enthousiasme is er gestreden voor de diverse bekers. De A categorie is voor de groepen 7 en 8. De B categorie is voor de groepen 5 en 6. In totaal hadden zich 14 teams ingeschreven voor dit jaarlijkse toernooi.

Kampioen

Windroos 3 is schoolschaakkampioen geworden van Wijk bij Duurstede. Zij zijn nu in het bezit van de Louis Hijweegen wisseltrofee. Deze wisselbeker is bestemd voor de schaakkampioen van de basisscholen in Wijk bij Duurstede (inclusief Cothen en Langbroek) Op woensdag 21 februari (schooldamtoernooi) wordt er onder andere gestreden om de Jo Spanjer bokaal. Die bokaal is voor de school die met schaken en dammen het best heeft gepresteerd. De Windroos 3 mag nu meedoen met het provinciale basisschool schaakkampioenschap in maart te Maarssen.

Uitslagen

A-categorie: 1e plaats Windroos 3 2e plaats Wegwijzer 1 3e plaats Windroos 4 B-categorie: 1e plaats Regenboog 1 2e plaats Windroos 1 3e plaats Windroos 3 Topscoorder A-categorie: Tobias Becht van de Windroos 4 Topscoorder B-categorie: Rinne Koken van de Regenboog 1

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha