Wijk bij Duurstede, 5 december 2017. Sinterklaas kwam ook dit jaar weer op De Horn. Dit is voor de leerkrachten en de kinderen één van de hoogtepunten van het jaar. Soms komt hij met een bakfiets, soms op de fiets of in een shovel. Dit jaar weer niet op zijn paard, maar in een echte limousine.

Limousine

De kinderen en een grote groep ouders zongen terwijl ze wachtten uit volle borst 'Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht'. De kinderen verwachtten de Sint eigenlijk op een paard, maar rond kwart voor negen draaide er een prachtige witte, versierde limousine de parkeerplaats op.

Welkom Sinterklaas

Op het plein dansten alle kinderen het speciaal gecomponeerde lied 'welkom Sinterklaas'. Na een sterke kop zwarte koffie begon Sinterklaas zijn zegetocht langs alle klassen van de school. Vanavond zal hij ook nog vele kinderen bezoeken.

Gedoe

Er is een hoop gedoe over het uiterlijk van de Pieten. Op De Horn is er geen onvertogen woord gevallen. Geen demonstraties van voor of tegen...gewoon een super gezellig feest. En zo hoort het ook.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha