Wijk bij Duurstede, 16 oktober 2017. Op het Revius zijn er weer 22 leerlingen begonnen met hun opleiding tot junior Dialoogbegeleider. We hebben de kranten het volgende berichtje aangeboden. Het was weer een bijzondere ervaring om te merken hoeveel aandacht de leerlingen kunnen opbrengen.

In dialoog

Op 11 oktober jl gaven Fiene Loock en Willemien van Otterlo leden van Wijk in Dialoog les op het Revius. Er zaten 22 Havo 4 leerlingen klaar die zich bij docent Inneke Moortheamer hadden gemeld. In het kader van maatschappij leer verdiepen zij zich in de Dialoog als gespreksstijl. Na een korte inleiding werden er 4 groepen gemaakt en ervaarden de leerlingen aan den lijve wat een dialoog is. En hoe anders dat is ten opzichte van debat of discussie. Een van de leerlingen viel het op dat de gesprekken zo rustig en

Junior dialoogbegeleiders

Deze 22 leerlingen worden opgeleid tot junior dialoogbegeleiders. In April 2018 moeten ze allemaal een dialoogtafel kunnen begeleiden. Waarom ze Wilt u ook ervaren wat een dialoog is? Zij nemen uiteraard ook deel aan de Wijkse dialoog in het kader van de Landelijke week van de dialoog, dit keer is het Revius de centrale locatie. Heel Wijk bij Duurstede wordt uitgenodigd. Meld je dan aan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld aan via de website.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha