Wijk bij Duurstede, 20 september 2017. Een aantal maanden geleden werd op het speelplein van de Horn een mooi en stevig speeltoestel geplaatst. Kinderen maken in de pauze gretig gebruik van dit toestel, ook na schooltijd klimmen en hangen kinderen in dit toestel. Speeltoestellen zijn duur en om alle plannen uit te voeren, organiseerde de Horn een 'Actiedag Speelplein De Horn.'

Sponsorloop

De dag begon met een sponsorloop door het stadspark en vanaf half twaalf tot drie uur in de middag kon iedereen deelnemen aan vele activiteiten en smullen van het eten dat op tafels in de hal van de school stond opgesteld. Bij de entree van de school kocht je bonnetjes waar je al het lekkers mee kon betalen. In de lokalen kon je terecht voor de aanschaf van een kunstwerk, je op laten maken door ouders, vrijwilligers of schoolvriendinnen of je eigen ontwerp uitwerken verkocht.

Popcorn-file

Bij de popcorn machine ontstond een heuse file en had je genoeg van al dat eten en drinken, dan kon je je uitleven op de speeltoestellen op het schoolplein. Met behulp van de opbrengst van deze dag kan obs de Horn een paar speelelementen kopen en wordt het speelplein nog mooier.

Gerelateerde artikelen

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha