Wijk bij Duurstede, 11 februari 2019. Heeft u een bedrijf of winkel? Dan is dit waarschijnlijk heel interessant voor u! De sponsorploeg van Revius Wijk biedt bedrijven en winkels de kans om alle ouders en leraren te bereiken, via reclame in theaternieuws Sweeney Todd.

Hoe werkt dit?

De leerlingen van de sponsorploeg van reviuswijk hebben samen met hun docent Philip Korff de Gidts 4 pakketten samengesteld. Hoe groter het pakket is, hoe meer reclame de school kan maken voor het bedrijf. Het reclame maken gaat bijvoorbeeld door de powerpoint voor dat de musical begin of door het musicalboekje. Ze hebben zelfs een VIP-Pakket gemaakt, voor een unieke belevenis tijdens de voorstelling.

Unieke kans

Dit is de enige keer dat u echt alle ouders en docenten van de school kunt bereiken. Want normaal mag een school helemaal geen reclame maken voor een bedrijf, maar door deze musical kan dit wel.

Frisse start

De sponsorploeg is donderdagavond al druk aan de slag gedaan. De leerlingen hebben toen al verschillende bedrijven benaderd tijdens de ondernemersprijs uitreiking. Bedrijven waren erg enthousiast en de leerlingen zijn zeker gemotiveerd om verder te gaan met sponsoren te zoeken. Heeft u interesse in het sponsoren van de musical of wilt u wat meer informatie hebben? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Levi de Keijzer Milou Sloendregt Sven Baijens (directeur van ReviusWijk)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha