Wijk bij Duurstede, 24 november 2018. Ruim 400 leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in de gemeente Wijk bij Duurstede, maar ook daarbuiten, namen op vrijdagmiddag 23 november jl. een kijkje bij Revius Wijk tijdens de open lesmiddag. Tijdens deze middag kregen leerlingen door het volgen van een aantal korte lesjes een beeld van het onderwijs op Revius Wijk. Er waren klassikale lesjes in bijvoorbeeld Nederlands en wiskunde, maar ook praktijklessen scheikunde en techniek.

Ook voor ouders

Tijdens deze open lesmiddag waren de leerlingen met hun basisschoolleerkrachten aanwezig. Uiteraard is het ook voor ouders mogelijk eens een kijkje te nemen op de school. Dat kan tijdens speciale ouderrondleidingen; ouders kunnen onder leiding van een lid van de schoolleiding onder schooltijd binnen kijken. Het is noodzakelijk dat men zich vooraf inschrijft, dit kan via de website van de school.

Open avond

Tot slot is er binnenkort de open avond waarbij ouders met hun zoon of dochter welkom zijn. De algemene open avond zal plaats vinden op woensdag 16 januari 2019 vanaf 19.00 uur. Voor geïnteresseerden in het tweetalig onderwijs op vwo niveau is er een speciale avond gepland, zij zijn welkom op dinsdag 8 januari 2019 vanaf 19.00 uur. Alle informatie is ook terug te vinden op de website van de school (onder het kopje Groep 7/8).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha