Wijk bij Duurstede, 19 september 2018. Het is van groot belang om de Engelse taal te beheersen. Je kan je immers verstaanbaar maken in het buitenland en voor de vervolgstudie is het belangrijk dat het Engels beheerst wordt. Vele (studie) boeken zijn alleen in het Engels te verkrijgen.

Zo vroeg mogelijk

Kinderen die vroeg starten met het Engels hebben een voorsprong. Op De Horn starten de kinderen op vierjarige leeftijd met kwalitatief goede Engelse lessen.

Anglia

In Nederland zijn rond 375 scholen die aandacht besteden aan de Engelse taal. Engelse les vinden wij naast de reguliere vakken Rekenen, taal etc. erg belangrijk. Anglia verzorgt de examens die vanaf groep 5 op De Horn afgenomen worden. De examens worden in Engeland gecorrigeerd. De uitslag van de examens zijn vorige week binnen gekomen. Bijna alle leerlingen hebben het hoogste 'distinction' niveau behaald. Daar zijn we heel trots op.

Snowwhite and her lost dwarfs

Momenteel zijn alle kinderen van de school aan het oefenen voor de musical ' Snowwhite and her lost dwarfs'. Deze musical wordt volledig in het Engels gespeeld. Alle kinderen van de school staan op op 17 en 18 oktober op het podium.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha