Wijk bij Duurstede, 17 september 2018. Tijdens de Week tegen Pesten, van 17 t/m 21 september, zendt de EO voor het vierde jaar op rij het programma 'De 'Anti Pest Club' uit. In dit programma gaat presentatrice Anne-Mar Zwart langs bij De Horn. Wordt er op De Horn gepest? Wat doet de school eraan? Wat kunnen ouders en kinderen doen? Op maandag 17 september zijn er een medewerkster en een cameravrouw langs geweest om alvast een paar stukjes op te nemen.

Gesprek met kinderen uit groep 7/8

Anne-Mar gaat op dinsdag in gesprek met de leerlingen die gepest worden en laat de kinderen met andere ogen naar elkaar kijken. Anne-Mar zet alles op alles om te zorgen dat het pesten stopt en de klas zich aansluit bij de anti Pest Club. Nieuw dit jaar is de dagelijkse livestream, waarbij klassen kunnen meechatten. De livestream start om 10.45 uur.

Klas omgebouwd tot studio

Op dinsdag zijn technici van de EO anderhalf uur bezig om de klas om te bouwen tot een echte studio. De kinderen van de groep krijgen dan les in een andere klas. Er is ontzettend veel materiaal nodig voor 15 minuten life. Een bijzonder leerzame dag voor de kinderen van De Horn.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha