Wijk bij Duurstede, 2 juli 2018. Op vrijdag 29 juni kwamen de resultaten binnen van de eindexamens van het tweede tijdvak. Sommige leerlingen deden een herexamen, anderen verbeterden hun cijfer.

Tweede tijdvak

Op Revius Wijk behaalde in het eerste tijdvak al 94,5% van alle eindexamenkandidaten voor vmbo-tl het diploma en datzelfde gold voor 89,4% van de eindexamenkandidaten voor havo. Nu de resultaten van het tweede tijdvak verwerkt zijn, komen we uit op een slagingspercentage van 96,7% voor vmbo-tl en 97,6% voor havo. We mogen dus nog trotser zijn op onze leerlingen dan we al waren, want hiermee behoort de school wederom tot de beste scholen van Nederland.

Kleinschalig

Wij geloven dat dit door onze specifieke aanpak komt waarbij leerlingen in een kleinschalige omgeving veel persoonlijke aandacht krijgen. Revius Wijk is een school voor voortgezet onderwijs en biedt de volgende richtingen aan: onderbouw vmbo basis kader, vmbo-tl, havo, onderbouw (tweetalig) vwo. Geslaagden – van harte gefeliciteerd, geniet van de vakantie en veel succes met jullie vervolgopleiding.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha