Sybren van der Velden lijsttrekker VVD

Wijk bij Duurstede, 26 oktober 2017. In de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het VVD Lokaal Netwerk Kromme Rijnstreek-afdeling Wijk bij Duurstede-Cothen-Langbroek werd op woensdagavond 25 oktober de lijsttrekker verkozen.

Het bestuur droeg Sybren van der Velden voor als lijsttrekker. Van der Velden werd in de ALV unaniem benoemd om de lijst in 2018 aan te voeren. Sybren van der Velden is een goede bekende in de Wijkse VVD en politiek. Momenteel is hij steunfractielid. Hij is bestuurlijk actief geweest als secretaris en voorzitter van de VVD Wijk bij Duurstede-Cothen-Langbroek.. In 2016 was hij initiatiefnemer van de oprichting van het VVD Lokaal Netwerk Kromme Rijnstreek waarin de VVD van de gemeenten Wijk bij Duurstede, Houten en Bunnik samen gingen en fungeerde als voorzitter van dit netwerk tot 31 mei 2017. Van der Velden is tevens bestuurslid van het liberale netwerk Club van 100 VVD Utrecht . Dit netwerk verbindt politiek en bedrijfsleven.

De kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 wordt op 22 november vastgesteld. Sybren van der Velden zal de lijst aanvoeren.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha