Wijk bij Duurstede, 27 november 2020. Op 26 oktober stelde Marco Petri van de PCG fractie schriftelijke vragen aan het college over ongevallen op rotonde De Geer. Op 24 november werden de vragen beantwoord en zijn sinds 27 november te lezen op de website van de gemeente.

Toelichting

In de toelichting op de vragen is te lezen: "Gisteren vond er bij rotonde De Geer voor de 2e keer deze maand een aanrijding plaats. Dit keer tussen een auto en een scooter. Op Ditiswijk.nl staat een opsomming van het aantal ongevallen/aanrijdingen met daarbij de vermelding dat de opsomming niet volledig is. De verkeersveiligheid bij de rotonde is al een paar keer onderwerp van discussie geweest. Het college had toch toegezegd dat er gekeken zou worden naar lichte ingrepen om de veiligheid voor fietsers/scooters te vergroten? Volgens de PCG-fractie is er tot op heden niets gebeurd".

De opsomming ongevallen is niet volledig. Niet van elk incident wordt door de politiemeldkamer een perswaarschuwing verstuurd. Niet bij elk incident is de redactie in de gelegenheid om aanwezig te zijn.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha