[UPDATE]Wijk bij Duurstede, 8 april 2019. Diverse media melden dat Tjapko Poppens, burgemeester van Wijk bij Duurstede, is voorgedragen voor de functie van burgemeester van de gemeente Amstelveen. Het Parool meldt dat Poppens is gekozen uit veertien kandidaten die eind vorig jaar solliciteerden naar de functie. Poppens werd in december herbenoemd als burgemeester van Wijk bij Duurstede. De voordracht van de nieuwe burgemeester moet nog worden bekrachtigd door het kabinet. (Bron: Parool)

Naar verwachting wordt Poppens eind mei beëdigd. “Ik heb een geweldige tijd gehad hier in Wijk bij Duurstede en heel veel leuke mensen leren kennen. Eind mei ben ik 6,5 jaar burgemeester geweest van deze gemeente. In de komende weken ben ik nog volop aanwezig om van de mooie dingen in onze gemeente te genieten en mijn werkzaamheden goed over te dragen,“ geeft Poppens enthousiast aan.

Tjapko Poppens ziet Amstelveen als een interessante uitdaging. "Het is een groeigemeente met een grote internationale gemeenschap en een goede buur van Amsterdam. Op dit moment zijn er veel interessante ontwikkelingen in Amstelveen en in de regio. Ik lever graag mijn bijdrage aan deze mooie gemeente samen met de inwoners en het gemeentebestuur.” (Bron: Facebook gemeente Wijk bij Duurstede)

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha