Wijk bij Duurstede, 5 mei 2018. Met de gesprekken van afgelopen week komt het Coalitieakkoord in zicht. Maar voordat er een echt akkoord is, vragen de onderhandelaars inwoners om de inhoud van het Coalitieakkoord te onderzoeken op diverse thema’s. Deze thema’s staan tijdens drie bijeenkomsten centraal.

Thema's

Inwoners en organisaties praten mee over o.a. woningbouw en duurzaamheid Formateur Reinout Woittiez: ‘Afgelopen donderdagavond hebben de onderhandelaars met elkaar de thema’s besproken. Hierover stellen zij graag de inwoners en/of betrokkenen bij maatschappelijke organisaties vragen. Het gaat om: de bestuursstijl, de drie uitgangspunten die in de Toekomstblik zijn opgenomen (woongemeente waar alle generaties zich thuis voelen, als gemeente groot genoeg zijn om klein te blijven en zelfbewust samenwerken), woningbouw en hoe inwoners aankijken tegen duurzaamheid en hun rol daarin.’

Ga in gesprek

Ga volgende week in Cothen, Langbroek of Wijk in gesprek met de onderhandelaars De komende dagen is er volop aandacht in de lokale media en op social media voor deze bijeenkomsten. Op maandag 7 mei zijn er twee bijeenkomsten: van 19.00 tot 20.30 uur is een bijeenkomst in het Dorpshuis ‘De Toekomst’, Prinsenplein 3 te Langbroek. En van 20.45 tot 22.15 uur kunnen Cothenaren terecht in het Dorpshuys van Cothen aan de C.B. Kentiestraat 2. Op woensdag 9 mei is er voor Wijkenaren een bijeenkomst van 20.00 tot 21.30 uur in het Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30 te Wijk bij Duurstede.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha