Wijk bij Duurstede, 20 april 2018. De campagne en de verkiezingen waren voor WijkNU een mooi succes, onze beweging heeft de grootste groei gerealiseerd van alle partijen in Wijk bij Duurstede; niet alleen qua zetels maar ook qua aantal stemmen. Onze kandidaten op de lijst kregen veel voorkeurstemmen. Dat vertelt ons dat onze kandidaten in de samenleving staan en ons programma aanspreekt!

De 3 zetels van WijkNU worden ingevuld en actief vertegenwoordigd door Wietze Smit (fractievoorzitter), Wendy Torbijn en Jos Soons. Zij werden op 29 maart reeds geïnstalleerd als raadsleden. Deze raadsleden krijgen ondersteuning van Willem Rijnboutt, Gerie de Ligt en John Beringen. Deze steunfractieleden worden op 24 april geïnstalleerd, tijdens de eerste Avond van de Raad.

Jos Soons heeft, om eventuele belangenverstrengelingen te voorkomen, zijn functie als voorzitter van Nogges officieel neergelegd. Dit zoals op 15 februari met onze burgemeester Tjapko Poppens besproken.

WijkNU verheugt zich op de komende periode om samen met andere partijen en inwoners, in het algemeen belang van Wijk bij Duurstede, de uitdagingen en nieuwe kansen aan te gaan. Daar kunt u ook deel van uit gaan maken. Politiek is echt wel leuk, mits er wat met uw inbreng gedaan wordt en dat gaat WijkNU doen.

Wilt u meer weten dan kunt u zich melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha