Wijk bij Duurstede, 5 februari 2018. Ook dit voorjaar organiseert het Leercentrum Stichting Binding weer een Android tablet cursus. Dit aanbod wordt gegeven op basis van open inschrijving, u kunt zich hiervoor voorlopig Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld u hierbij dan altijd uw naam en telefoonnummer. Wanneer er meerdere deelnemers zijn om te kunnen starten wordt er met u contact opgenomen om een startdatum te bepalen en kunt u zich definitief inschrijven.

Eigen tablet

Deelname voor deze cursus kan alleen met een eigen Android tablet. Deze neemt u mee naar de les. De vier lessen zullen qua planning op de donderdagmiddagen zijn. Van het toetsenbord en de installatie tot het gebruik van apps en de bespreking van nuttige tips en trucs: je leert alles om het meeste uit je Android Tablet te halen. Tijdens deze lessen leert u stap voor stap wat de belangrijkste mogelijkheden op de tablet zijn.

Digicafé

Als u naar de cursus komt, zorgt u er dan voor dat uw tablet klaar is voor gebruik. Dan kunt u snel aan de slag. Is dit nieuw voor u, dan helpen wij u uiteraard in de eerste les hiermee of loopt u gerust binnen als wij in de bibliotheek in Wijk bij Duurstede zijn tijdens het Digicafé. Contactpersoon van de Android tablet cursus is de docent. Bij vragen vooraf kunt u bellen met Stichting Binding, telefoonnummer. (0343-) 473075 of via de e-mail: : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De docent zal dan contact met u opnemen. U kunt elke 2 weken (oneven weken) binnen lopen in de bibliotheek van Wijk Bij Duurstede, van 13.30 – 15.00 uur. De eerstvolgende inloop is op woensdagmiddag 14 februari. Neemt u gerust iemand mee als u dit gezelliger vindt. Bij een definitieve startdatum, meld u zich officieel aan via de website.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha