Vaculinair: met gemak goed eten met hulp van twee Wijkse koks

Wijk bij Duurstede, 10 januari 2018. Iedereen heeft recht op goed eten. Dit is het motto van twee Wijkse Koks, Loek van der Linde en Eric van Dijk. Zij zijn twee zeer ervaren, creatieve zelfstandig werkende koks die hun ervaring hebben opgedaan in verschillende branches: van zorginstellingen en cateringbedrijven tot (sterren)restaurants.

Mantelzorgers

Het idee voor Vaculinair is ontstaan vanuit de behoefte van mantelzorgers uit hun vriendenkring. De combinatie van werk en zorg valt soms zwaar. Loek en Eric zijn gaan brainstormen om te kijken hoe zij hieraan een maatschappelijke bijdrage konden leveren. Om versbereide culinaire gerechten kant en klaar aan te kunnen bieden, zijn zij op het idee gekomen om de gerechten op een verantwoorde manier te vacumeren. Boodschappen doen en koken is niet meer nodig, een pan heet water volstaat.

Menu's

Per week kan er gekozen worden uit 3 gevarieerde menu’s, van vlees of vis met groente en aardappels of rijst tot pasta’s, stampotten en Indische rijsttafel. Alle gerechten worden apart gevacumeerd waardoor de kwaliteit en smaak optimaal gewaarborgd blijft. Op de verpakking staat duidelijk vermeld welke ingrediënten het gericht bevat met de juiste voedingswaarden. Er is slecht 1 pan nodig met heet water en binnen ca. 15 minuten staat er een culinair gerecht op tafel. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van eerlijke en verse (streek)producten en de prijzen liggen tussen de 5 en de 10 euro per menu.

Werk uit handen

De doelstelling is om mantelzorgers in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek werk uit handen te nemen, maar ook voor mensen die alleen zijn of wanneer je geen tijd of zin hebt om een hoogstaand culinair gerecht te bereiden is het een uitkomst. Wanneer je voor dinsdag bestelt wordt het de zaterdag bezorgd.

Meer weten

Voor meer informatie, een overzicht van de menu’s en bestellingen, ga naar facebookpagina of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha