Wijk bij Duurstede, 9 januari 2017. Per 1 januari 2018 is er een nieuw bestuur aangetreden voor Stichting Wijksport, houder en (mede) hoeder van sportcomplex Mariënhoeve in Wijk bij Duurstede. Het nieuw bestuur maakte tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente van de gelegenheid gebruik om zich voor te stellen aan de pers.

Sporten en bewegen

Stichting Wijksport maakt in de ruimste zin ontwikkelen door sporten en bewegen mogelijk voor de inwoners van Wijk bij Duurstede. Op sportcomplex Mariënhoeve realiseert en onderhoudt Stichting Wijksport kwalitatief goede sportvoorzieningen, toegespitst op de redelijke behoefte van sportverenigingen die gebruiker en partner zijn in het sportcomplex.

Samenwerken

Wijksport wil zoveel mogelijk Wijkse sporters vérder brengen op en rond sportcomplex Mariënhoeve, dankzij optimaal ruimtegebruik, technisch passende accommodaties en slim inzetten van multifunctionele accommodaties. De insteek is met de verenigingen en andere partners samen meerwaarde te bieden. Dit gebeurt zonder winstoogmerk, maar wel met het streven om kostendekkend te zijn.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha