Wijk bij Duurstede, 25 december 2017. December is de maand waarin we de balans opmaken van het jaar dat bijna achter ons ligt. Wat heeft 2017 ons gebracht? Het jaar van Donald Trump, orkaan Irma, de Koning die 50 werd, de dames die beter konden voetballen dan de heren, terroristische aanslagen op diverse plaatsen, de Bitcoin en de warmste junimaand sinds begin vorige eeuw. Maar ook in Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek is er in 2017 weer heel veel gebeurd!

Jaar in beeld

Voor de zevende keer stelde onze trouwe vrijwilliger Kuifje ook dit jaar weer het jaaroverzicht ‘Ditiswijk het jaar te kijk’ voor u samen. De redactie is trots op het eindresultaat! In vogelvlucht nemen we u mee langs de drie kernen van onze gemeente, langs de sportvelden, bouwprojecten, natuurontwikkeling, schoolactiviteiten, politieke issues, markante plaatsgenoten, calamiteiten en ga zo maar door. Vanaf eerste kerstdag kunt u er lekker voor gaan zitten en het jaaroverzicht zien op ons YouTubekanaal. Leuk om te streamen op de smart-tv wanneer u thuis bent met de kerstdagen! U zult versteld staan van de hoeveelheid nieuws die de revue heeft gepasseerd. Wilt u foto voor foto het jaaroverzicht bekijken dan kan dit via ons fotoarchief.

Beste wensen voor 2018

De redactie en vrijwilligers van ditiswijk.nl wensen u fijne kerstdagen en een gezond en inspirerend nieuw jaar. Ook in de tiende jaargang van ditiswijk.nl blijven wij u graag voorzien van het laatste, lokale nieuws!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha