Tablet workshop Stichting Binding

Wijk bij Duurstede, 13 november 2017. Nog dit najaar start het Leercentrum Stichting Binding met een Tablet workshop. Deze workshop is bestemd voor iedereen die graag iets meer over de tablet wil weten. Tijdens 2 middagen gaan we dieper in op uw vragen. We behandelen dan bepaalde apps heel uitgebreid. Welke apps? Dat kunt u zelf aangeven bij uw aanmelding bij de docenten. De workshops worden gegeven op 22 november en op 6 december 2017. Tijdstip: 13.30 - 15.30 uur.

Eigen tablet mee

Deelname aan de workshop kan alleen met een eigen Android tablet. Deze neemt u mee naar de les. Contactpersoon van de Android tablet en W10 cursus is de docent. Aanmelding via de website. Bij vragen vooraf kunt u bellen met stichting Binding, telnr. (0343-) 473075 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Windows 10

Voor diegene die nog niet eerder met de W10 computer gewerkt heeft is er een cursus, welke start op 19 december a.s. Deze cursus bestaat uit 7 lessen. Kijkt u hiervoor ook op onze website. Tijdens de cursus krijgt u materiaal, waarop u aantekeningen kunt maken en die u mee neemt naar elke les.

Microsoft account

U heeft voor deze cursus een Microsoft account nodig (wat we eventueel samen gaan maken) voor email en internetten. Dit kunnen we van te voren met u bespreken. Wat gaan we leren? We gaan stap voor stap kennismaken met Windows 10, en leren u werken met mappen en bestanden, een e-mail versturen en surfen op het internet, maar ook leren wij u handige instellingen maken op de pc of laptop. We ontmoeten u graag in ons leercentrum, Gansfortstraat 4 te Wijk bij Duurstede (Ewoud & Elisabeth Gasthuis).

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha