Borrel voor en door veteranen

Wijk bij Duurstede, 10 november 2017. Op donderdag 30 november wordt er een borrel georganiseerd voor en door veteranen uit onze gemeente. Vanaf 20.00 uur bent u welkom in de Veldpoort. Zoals beloofd kunt u net als vorig jaar, voorafgaand aan de borrel een stadswandeling maken onder begeleiding van een stadsgids van het VVV Wijk bij Duurstede. De wandeling start om 19.00 uur bij de ingang van de Veldpoort. Wij adviseren u het weer in de gaten te houden en u daarop te kleden.

Aanmelding

Om een indruk te krijgen van het aantal gasten in de Veldpoort en het aantal wandelaars tijdens de stadswandeling, vragen wij u om ons voor 25 november 2017 te laten weten of u komt en of u alleen of met uw partner of begeleider komt. De aanmelding kunt u doen via Esther Frijlink (06-48188084) of Ton van Wette (06-48115489) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft u vragen over donderdag 30 november, richt u zich dan tot hen.

Facebook

Op de facebook pagina de Wijkse veteraan kunt u informatie over de activiteiten van de Wijkse veteranen vinden. Wist u dat u hier ook informatie op kunt plaatsen? Heeft u hier vragen over, stelt u deze dan aan Freek van Heuven van Staereling via een PB op facebook of 06-53746755. Ook kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Consumpties

U ontvangt bij uw entree in de Veldpoort een consumptiebon. De overige drankjes die u nuttigt zijn voor uw eigen rekening. De stadswandeling wordt aangeboden door de gemeente.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha