Reiki informatie en behandel ochtend in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede, 8 november 2017. Op zaterdag 11 november is er van 10.00 tot 12.00 uur een Reiki informatie en behandel ochtend in Wijk bij Duurstede. Reiki is een Japans woord opgebouwd uit de volgende twee karakters: "Rei" (dit betekent letterlijk "Zon") en "Ki" (letterlijk "kracht/energie"). Dit wordt letterlijk vertaald als "Kracht van de Zon" maar vrij vertaald betekent het: "Universele Levensenergie".

Positief en helend

De Chinezen noemen dit Chi/Qi en in India staat het bekend als Prana. Reiki energie werkt positief en helend op lichaam en geest. De behandelaar gebruikt niet zijn eigen energie maar is een kanaal voor de Universele Levensenergie. Deze energie zorgt er voor dat alles in het Universum kan bestaan.

Blokkades

Door verschillende ongezonde leefgewoonten zijn onze helende energie kanalen dichtgeslibd. Enkele voorbeelden hiervan zijn: verkeerde voeding, stress, etc. Tijdens een Reiki cursus krijgt de cursist van de Master 4 inwijdingen (ook wel "afstemmingen" genoemd) waardoor de blokkades in de energie banen verwijderd worden zodat de verbinding met de helende energie hersteld wordt en dus weer vrij kan stromen.

Welkom

Deze ochtend is open voor iedereen die kennis wil maken met deze helende kunst uit Japan. Aanmelden is gewenst en meer info is te krijgen via de website. Op 25 en 26 november is er de mogelijkheid een Reiki 1 cursus te volgen. www.taichi-reiki.nl/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha