Cursus over zinvol ouder worden

Wijk bij Duurstede, 6 oktober 2017. Op maandagochtend 23 oktober gaan we starten met 6 bijeenkomsten over zinvol oud(er) worden. U kunt zich opgeven voor deze cursus via het internet. Voor meer informatie, bel dan naar 0343-473075. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Leren en ontdekken

We gaan ervaren dat er ook in deze levensfase nog veel te leren en te ontdekken valt dat ons leven kan verrijken. Het leven hoeft niet langzaam uit te doven. Nee, de herfst schenkt ons rijpe vruchten die een hulp zijn om met vertrouwen een nog onbekende toekomst tegemoet te gaan.

55-plus

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor 55 plussers die nog vragend in het leven staan. Ad Stam die de bijeenkomsten zal leiden heeft 40 jaar in verschillende functies in het onderwijs gewerkt.

Schrikbeeld?

Ouderdom, een schrikbeeld? Lichamelijke beperkingen, kwalen en kwaaltjes, niet meer belangrijk voor anderen, nergens meer bij horen, eenzaamheid, geheugenverlies, dementie, de naderende dood. Is dit wat bepalend is voor de laatste levensfase?

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha