Langbroek, 17 september 2017. Dit jaar organiseerde PJGU-Langbroek de jaarlijks terugkerende Landdag. Het thema was “Heel Holland Boert” en dit was terug te zien zijn in de spellen tijdens de zeskamp.

Niet te missen

Door de vele regen was het parkeren op een weiland geen optie. Het was een kwestie de geparkeerde auto’s langs de Langbroekerdijk te volgen om bij het evenemententerrein te komen.

Eens in de vier jaar

De landdag is een jaarlijks terugkerende activiteit. Er zijn 4 afdelingen van de PJGU: Langbroek,, ZuidWest, Achterberg en Woudenberg. Iedere afdeling organiseert eens in de vier jaar een landdag.

Zeskamp

Teams bestaande uit 6 personen met minimaal 2 dames 'streden' op het kletsnatte en blubberige Zeskamp parcours om de prijzen.

Markt

In en rond de boerderij en feesttent stonden marktkramen met voornamelijk streekproducten. Naast de marktkramen was er dit jaar ook een foodplein, hier stonden verschillende ondernemers met hun foodtruck/foodkraam. Ook was er een grote display met de nieuwste landbouwvoertuigen en machines. De Landdag werd afgesloten met “Foute party” in de tentfeest. Meer foto's zijn te zien in het fotoarchief.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha