Wijk bij Duurstede, 12 januari 2021. ‘Goedemorgen, dat is even geleden dat ik jou zag. Wat heb je toch een gezellige kamer. Alleen die donkere hoek; dat was toch anders?’, vraagt Gerrit. ‘Dat klopt’, antwoordt Jaap, ‘ daar staat een prachtige schemerlamp geërfd van mijn moeder maar hij heeft de geest gegeven? Ik vind het heel jammer.’ “Heb je naar de lamp gekeken en de armatuur doorgemeten?’, merkt Gerrit op, ‘neen ik heb daar geen verstand van. Ach, Jaap weet je wat zo leuk is? Sinds kort is er iedere maand Repair Café in Wijk bij Duurstede met zeer deskundige behulpzame mensen. Ze repareren maar laten ook zien wat en hoe ze dat doen. Moet je een keer naar toe gaan, word je iets handiger en dan weet je meteen of de schemerlamp gerepareerd kan worden. Ik ging er vorige maand naar toe met mijn stofzuiger bleek er alleen maar een breuk in de draad te zitten. Kon zelfs ter plaatse gerepareerd. Natuurlijk moest ik het draad betalen maar met plezier deed ik ook iets in de fooipot. Er kwam zelfs een man met een kleine afwasmachine; ook ter plekke het euvel verholpen.’

Kom ook

Hebt u ook een klein mankement aan een apparaat of anderszins. Kom op zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur naar het Repair Café in de Wijkse Inloop (de oude bieb) aan de Karel de Grotestraat 61 in Wijk bij Duurstede. Laten we met elkaar deze wereld beetje bij beetje duurzamer maken. Alle voorzorgsmaatregelen m.b.t. coronabesmetting zijn genomen. Toch een dringend verzoek aan u om bij uw bezoek een mondkapje te dragen. U mag vooraf mailen waar u mee gaat komen of als u extra informatie wilt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het Repair Café in Wijk bij Duurstede is iedere vierde zaterdag van de maand van 12.00 tot 14.00 uur.

Zaterdag 23 januari gaat Repair Café NIET door, we hopen u weer te verwelkomen op zaterdag 27 februari tussen 12.00 en 14.00 uur in de oude bieb ( Wijkhuis) in Wijk bij Duurstede.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha