Wijk bij Duurstede, 10 oktober 2020. Al 15 jaar organiseert Lions Levefanum een diner die de afgelopen jaren plaatsvond in de Grote Kerk op de Markt. De leden van Lions Levefanum koken zelf en serveren het diner uit aan onze gasten. Onze gasten zijn onverminderd enthousiast over de gerechten, gezelligheid en ambiance van de diners en met de opbrengst van de diners worden diverse lokale goede doelen ondersteund. Het 16e diner hadden we het liefst weer in de kerk willen organiseren, maar het zal eenieder duidelijk zijn dat dit onder de huidige omstandigheden niet mogelijk is.

Aantrekkelijk thuis diner

Om er toch een speciale avond van te maken, hebben wij in samenwerking met Restaurant ’t Klooster een gevarieerd menu samengesteld dat wij op vrijdag 6 november bij u thuis zullen bezorgen (tussen 15:00 en 18:00). U hoeft alleen de gerechten op te warmen en mooi op te maken. Wij zullen uiteraard een instructie meesturen. De prijs van een menu is €25,- per persoon (exclusief wijn). De geselecteerde wijnen, passend bij het menu, kosten €12,- per fles.

Hoe te reserveren

U kunt tot 23 oktober per mail reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geeft u dan aan met hoeveel personen u meedoet (houd rekening met de richtlijnen van het RIVM!) Na bevestiging ontvangt u alle overige informatie en de betaalwijze. De opbrengst van het thuisdiner gaat dit jaar naar de Voedselbank Krommerijn en Verbonden Buurt. Wij hopen op uw deelname, een heerlijk diner voor het goede doel!

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha