Wijk bij Duurstede, 10 oktober 2020. Veel verbaasde gezichten bij automobilisten en overige weggebruikers vanmiddag rond 12.00 uur over de rij aan mensen die zich vanaf Medisch Centrum de Zandweg over de Zandweg richting de Singel slingerde.

Andere kant op

Het halen van de griepprik is dit jaar opgesplitst in blokken van een uur waarin patienten in de gelegenheid werden gesteld een griepvaccin te halen. Met de 1,5 meter tussenruimte werd de rij erg lang en liep van MC de Zandweg via de Singel naar de Hoogstraat. BOA’s lieten net na 12.00 uur de rij zich anders opstellen. Met een korte wandeling werd een ieder langs de Zandweg opgesteld. Nadat de BOA’s het fietspad hadden afgezet en fietsers naar de andere kant van de Zandweg waren gedirigeerd schuifelde de rij langzaam richting het prikje. De wachttijd was een kleine 30 minuten.

Goede sfeer

Op de hoek Zandweg en Singel wezen wachtenden de nieuwe aansluiters erop dat eerst de menulijst van de pizzeria kon worden bekeken en daarna de etalage van de fietsenzaak. Na het omleiden van de rij wachtenden naar de Zandweg konden de laatste trends op het gebied van zonneschermen worden besproken.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha