Wijk bij Duurstede, 5 oktober 2020. Speel-o-theek Katrein te Wijk bij Duurstede heeft besloten dit jaar geen speelgoedbeurs te organiseren i.v.m. het coronavirus. De jaarlijkse speelgoedbeurs die altijd begin november wordt gehouden trekt veel bezoekers. Als organisator is de Speel-o-theek verantwoordelijk en willen wij geen risico lopen op besmettingen. Daarom respecteren wij de adviezen van de overheid. Uiteraard hopen wij volgend jaar weer op de gebruikelijke manier de speelgoedbeurs op Sportpark Marienhoeve te kunnen organiseren.

Speelgoed lenen

Wel kunt u bij Speel-o-theek Katrein speelgoed blijven lenen, wij leven ook in een tijd van duurzaamheid en dan is speelgoed lenen een goede optie. Voor opa’s en oma’s die op de kleinkinderen passen is de Speel-o-theek een uitkomst, je kunt ze regelmatig met ander speelgoed verrassen.

Kinderfeestje

Een kinderfeestje thuis houden? Geen probleem! Wij verhuren verjaardagspakketten (ook aan niet leden) dat is een kist vol leuke spelletjes voor verschillende leeftijden. Wij zijn gevestigd op het Walplantsoen 12 te Wijk bij Duurstede Meer info vindt u op onze website.

Gratis nieuwsbrief

Aanmelden of afmelden

De nieuwsbrief wordt dagelijks na 18.00 uur gemaild.
captcha